Belzona дистрибуција за Македонија

  • Санација и заштита на конденз пумпи – Термоелектрана РЕК Осомеј
    Санација и заштита на конденз пумпи – Термоелектрана РЕК Осомеј

BELTEH-SOLUTION d.o.o. Belzona дистрибуција за Македонија

е  Македонско Хрватска фирма основана во 2012 година во Скопје која се занимава со репарација, поправка и заштита на машински делови и опрема како и мали градежни поправки со BELZONA полимерни материјали и премази.

Belzona дистрибуција за Македонија