BELTEH Solution d.o.o.

Нашето искуство

Македонско Хрватска фирма основана во 2012 година во Скопје која се занимава со репарација, поправка и заштита на машински делови и опрема како и мали градежни поправки со BELZONA полимерни материјали и премази.

0
Години постоење
0
Години искуство
0 +
Проекти
0 +
Задоволни компании
0
Години постоење
0
Години искуство
0 +
Проекти
0 +
Задоволни компании

Најнови проекти